El Traprenovatie

Werkwijze

WERKWIJZE

Wanneer u nieuwsgierig bent naar een traprenovatie en twijfelt over de kosten, kan ik u melden dat ik voor ieder budget een traprenovatie kan aanbieden. Om u een exacte prijs voor te leggen is het noodzakelijk om uw trap tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in te meten en te inspecteren, om zo te bepalen wat er allemaal nodig is om uw trap weer een exclusieve uitstraling te geven. In dit gesprek kan ik u dan alle verschillende materialen, kleuren en mogelijkheden laten zien.

Wanneer u opdracht geeft worden de materialen besteld en zal er een datum ingepland worden om uw trap te renoveren. Ik zal uw trap in 1 a 2 dagen geheel renoveren.

Met behulp van een trapspin wordt er een mal gemaakt van de oude treden. De mal wordt uitgetekend op de nieuwe treden en deze wordt buiten in de mobiele werkplaats op maat gezaagd. Deze stappen worden voor alle treden maar ook voor de stootborden herhaald. Daarna worden de nieuwe treden en stootborden met een speciale lijm op de oude delen verlijmd. Door de speciale lijm ontstaat er een geluidsdempende laag tussen de oude en de nieuwe treden.

Alle naadjes worden met een kleur of transparante kit afgewerkt, wanneer dit niet gebeurt kan er vuil en vocht in gaan ophopen en zal uw trap in de toekomst gaan KRAKEN. Uiteraard zijn deze naadjes minimaal, en zodoende is de kit naad ook zo minimaal als mogelijk is.

Alle werkzaamheden zoals zagen, schuren en schaven vinden buiten plaats, wanneer de trap gerenoveerd is zal uw gang er uitzien alsof er helemaal geen werkzaamheden plaats gevonden hebben.